Menu sylwestrowe
Obiad:
Zupa:
Krem z topinamburu z posypką orzechową
Danie główne:
Polędwiczka drobiowa/kasza pęczak/zielony groszek/zioła/burak/sos kurkowy
Filet rybny/frytki/sałata vinegret
Deser:
Parfait jogurtowe z malinowym coulis
Kolacja 1:
Udko kacze confi/ modra kapusta/pyzy/sos pieczeniowy
Kolacja 2:
Policzki z dzika/burak pieczony/ziemniak
Karkówka grillowana/warzywa/ziemniak
Śniadanie:
Boeuf bourgningnon na czerwonym winie/żytnia pajda na zakwasie
Zimny bufet:
Szynka parmeńska z melonem, rolada z kurczakiem, Carpaccio z dziczyzny z parmezanem i rukolą, szynka zawijana ze szparagiem, ryby wędzone, tortille, deska wędlin i serów, sałatka grecka, sałatka selerowa, sałatka z kurczakiem, tymbaliki drobiowe, tymbaliki rybne.
Bufet kawowy:
brownie, szarlotka, owoce, kawa, herbata
Alkohol:
butelka wódki na parę